-
MenuSpäť
- @Firmy
- @Horeca
- @Domácnosti
-
E-SHOP
-
-
-
-
-
-
Príprava
-
-
-
-
-
Iberital
-
-
-
-
-
-
-
Eureka
-
-
-
-
-
-
-
-
Lelit
-
-
-
-
-
Lelit
-
-
-
Hario
-
-
-
Comandante
-
-
-
-
-
-
-
Tamper
-
-
-
-
Teplomer
-
-
-
Váhy - Barista
-
Váhy - alternatívy
-
-
-
Odmerky
-
-
-
Vyklepávače - profi
-
-
Konvička - džezva
-
-
-
-
-
Pre kávovar - chémia
-
-
-
Mlynček
-
-
-
Na mlieko
-
Na mlieko - kefky
-
-
-
Utierky
-
-
-
-
-
PRO - BWT
-
-
-
Domácnosť
-
-
-
-
-
Čiapky
-
-
-
Tričká
-
-
-
-
-
Šálky
-
-
-
- Servis
- Baristika
-
Prečo kávoholici
-
-
Prečo kávoholici
-
-
-
Kávová gramotnosť
-
-
Blogy
test
-
-
-
Slovensko v srdci
-
- Kontakt
Kávová gramotnosť
4
articles
-
Alternatívna príprava kávy cez V60
Published : 2021-01-15 | Categories : BlogyAlternatívna príprava kávy je v poslednom období veľmi populárna. Napriek tomu sa nájdu Kávoholici, ktorým je tento pojem ešte stále na míle vzdialený.
-
Omni ako umenie praženia
Published : 2020-12-15 | Categories : BlogyNiet pochýb, že spôsob praženia kávy je srdcom a dušou výslednej chute hnedých kávových zrniek. Ovplyvňuje chuť ale aj samotný účinok kávy na organizmus.
-
Arabika vs. Robusta
Published : 2020-11-02 | Categories : BlogyUff. Poznáte to. Ráno zaviesť deti do školy, rýchlo do práce, obed s kolegami, stihnúť nakúpiť skôr, ako sa všetci vrátia domov. V pamäti listujete v nákupnom zozname, ktorý samozrejme zostal doma.
-
Nie je šálka ako šálka
Published : 2020-08-11 | Categories : BlogyUrčite to poznáte. Ráno vstanete, z poličky vyberiete šálku a ešte v polospánku zapnete kávovar. Vaše zmysly otupené skorou rannou hodinou vyruší hrkot mlynčeka. Hnedé zrnká sa menia na sypkú kávu