-
MenuSpäť
- @Firmy
- @Horeca
- @Domácnosti
-
E-SHOP
-
-
-
-
-
Zvýhodnené balenia
-
-
-
-
-
Školenia
-
-
-
-
-
-
Fiorenzato
-
-
-
EUREKA
-
-
-
Mahlkönig
-
-
-
-
-
-
PHILIPS
-
-
-
askaso
-
-
-
-
-
-
Lelit
-
-
-
ascaso
-
-
-
-
-
Lelit
-
-
-
Hario
-
-
-
Comandante
-
-
-
EUREKA
-
-
-
KINU
-
-
-
ascaso
-
-
-
Mahlkönig
-
-
-
-
-
Alternatívy
-
-
-
-
-
Tamper
-
-
-
Automatický tamper
-
-
-
-
Teplomer
-
-
-
Váhy - Barista
-
Váhy - alternatívy
-
-
-
Odmerky
-
-
-
Vyklepávače - profi
-
-
Konvička - džezva
-
-
-
-
-
Iberital
-
-
-
-
ascaso
-
-
-
-
-
Pre kávovar - chémia
-
-
-
Mlynček
-
-
-
Na mlieko
-
Na mlieko - kefky
-
-
-
Utierky
-
-
-
-
-
PRO - BWT
-
-
-
Domácnosť
-
-
-
-
-
Čiapky
-
-
-
Tričká
-
-
-
-
-
Šálky
-
-
-
Skladovanie kávy
-
-
-
- Servis
- Baristika
-
Prečo kávoholici
-
-
Prečo kávoholici
-
Prečo kávoholici
-
Prečo kávoholici
-
Prečo kávoholici
-
Kaviarne Kávoholik
-
Prečo kávoholici
-
-
-
Kávová gramotnosť
-
-
-
Nastavenie pákových kávovarov
Nastavenie pákových kávovarov -
Nastavenie plnoautomatických kávovarov
Nastavenie plnoautomatických kávovarov -
Videorecepty
Videorecepty -
Latte art
Latte art -
Praženie kávy
Praženie kávy -
Alternatívna príprava kávy
Alternatívna príprava kávy -
Ostatné
Ostatné
-
-
-
-
-
Blogy
Blogy
-
-
-
-
O našej káve
-
-
O našej káve
-
-
- Kontakt
13 articles in the category Blogy
-
Ak nechcete prísť o jedinečnú vôňu a chuť kávy, treba ju správne skladovať
Published : 2022-02-08 | Categories : BlogyDilemu, ako správne skladovať otvorenú kávu, určite poznáte. Najmä ak neodoláte dopiť najskôr obsah jedného balíčka, ale láka vás striedať chute a dopriať si vždy šálku espressa inej chut
-
Nie každý pestovateľ si certifikát BIO môže dovoliť
Published : 2022-01-19 | Categories : BlogyOrganická alebo inak povedané BIO káva je v poslednom období čoraz viac populárna. To, že nie je chemicky upravovaná sa však prirodzene premietne aj v jej cene.
-
Nesmrteľná Bialetti Moka
Published : 2022-01-18 | Categories : BlogyHistória kávovaru u nás známeho aj pod ľudovým názvom „koťogo“ sa datuje do roku 1933, keď si Alfons Bialetti patentoval kávovar s názvom Bialetti Moka
-
Fakty a mýty o koncentrácii kofeínu
Published : 2021-10-18 | Categories : BlogyO káve, jej vlastnostiach a účinkoch na organizmus sa toho popísalo už veľmi veľa. Preto sme sa na tento lahodný nápoj, od ktorého sme mnohí závislí, rozhodli pozrieť trochu inak.
-
Horkosť a kyslosť musia byť v espresse v harmónii
Published : 2021-07-27 | Categories : BlogyAj keď asi nie všetci Kávoholici budú s nami súhlasiť, dovolíme si tvrdiť, že chuť je vyslovene individuálna záležitosť. V nasledujúcich riadkoch sa pokúsime vysvetliť prečo.
-
Osviežte sa v lete fantastickými chladenými kávovými nápojmi od Kávoholikov
Published : 2021-06-22 | Categories : BlogyŠpeciálne pre vás sme pripravili recepty na hneď niekoľko osviežujúcich kávových nápojov. Tak, aby ste si aj počas horúcich letných dní mohli vychutnať zážitok z kávy Slovensko v srdci.
-
Káva a umenie k sebe patria, latte art je toho jasným dôkazom
Published : 2021-06-09 | Categories : BlogyMy Kávoholici tvrdíme, že káva a umenie k sebe jednoznačne patria. V našom ponímaní sú spojené jednak v kávových akvareloch a nepochybne aj v latte art.
-
Správne pripravené espresso je ako osudová láska
Published : 2021-03-17 | Categories : BlogyÁno, čítate dobre. Ak sa naučíte espresso správne pripravovať tak vaše kávoholikovské srdce pookreje pri každej jednej šálke kávy. Zas a znova.