Vianočné darčeky, ktorými zaručene zabodujete

Vianočné darčeky, ktorými zaručene zabodujete

Vianočné darčeky, ktorými zaručene zabodujete

Vo svojom okolí máte nepochybne hneď niekoľko blízkych, ktorým pitie kávy spôsobuje závislosť. Samozrejme, len v tom najlepšom zmysle slova. A čím je najlepšie potešiť ľudí, pre ktorých je pitie kávy zážitkom? No predsa darčekmi, ktoré s tým súvisia. Ponožiek už majú doma iste za tie roky dosť. Poďme sa teda pozrieť na to, čím viete rozžiariť očká Kávoholikov.

Vo svojom okolí máte nepochybne hneď niekoľko blízkych, ktorým pitie kávy spôsobuje závislosť. Samozrejme, len v tom najlepšom zmysle slova. A čím je najlepšie potešiť ľudí, pre ktorých je pitie kávy zážitkom? No predsa darčekmi, ktoré s tým súvisia. Ponožiek už majú doma iste za tie roky dosť. Poďme sa teda pozrieť na to, čím viete rozžiariť očká Kávoholikov.
V prvom rade je to nepochybne káva. Kvalitná, výberová, čerstvo upražená. Na www.kavoholik.sk nájdete hneď niekoľko základných kategórií, podľa ktorých sa môžete orientovať. V prvom rade je to samozrejme zrnková káva, ktorú nájdete v rodinných 1 kg alebo praktických 360, či 500 g (Kávoholik espresso zmes 70/30) baleniach https://kavoholik.sk/127-zrnkova. Ak si však nie ste istí, či hneď veľkými kávami niečo nepokazíte, odporúčame degustačné sety. Nájdete ich v dvoch verziách, obe obsahujú 9 druhov káv po 80 g. Vo verzii MIX nájdete aj dvojnásobne a medzinárodne ocenenú espresso zmes Štúr https://kavoholik.sk/espresso/479-degustacny-set-kavoholik-mix-2022-9x80g.html. V balíčku CHUTE SVETA zase 100 % arabiky z celého sveta https://kavoholik.sk/espresso/330-degustacny-set-kavoholik-chute-sveta-9x80g.html.

V prípade, že zrnková klasika nie je to, čo hľadáte, určite neprehliadnite kapsulovú kávu kompatibilnú so všetkými Nespresso strojmi https://kavoholik.sk/automat/590-kapsule-pre-nespresso-kavoholik-espresso-zmes-70-30-20-ks-fdw-8588008208700.html. Výhodou tej našej je v prvom rade chuť, pretože ju plníme medzinárodne ocenenou kávou Kávoholik espresso zmes 70/30 a v druhom rade to, že je v kapsuliach, ktoré sú plne kompostovateľné. Navyše ju balíme do eko vreciek, čiže takýmto nákupom ulahodíte aj vašim eko-bio priateľom.

No a na zamyslenie ako tip na darček určite patrí aj rad Specialty Coffee, kde nájdete tie najkvalitnejšie kávy na filter, aké momentálne na trhu sú. A to s SCA hodnotením až do 93 https://kavoholik.sk/135-filtrovana. A pod hlavičkou tohto radu káv nájdete u nás aj jeden špeciálny čaj zo šupiek kávovníkových čerešní – Cascaru. V Európskej únii to bol dlho zakázaný produkt, ktorý však nepochybne stojí za vyskúšanie.

Ak však chcete, aby zostala na vianočný darček aj iná, než fantastická chuťová spomienka, odporúčame jedno z darčekových balení Kávoholik. Nájdete ho v rôznych prevedeniach s espresso alebo cappuccino šálkami, s ručným mlynčekom alebo bez. Kávu si pochopiteľne, zvolíte podľa svojich chutí. Alebo ešte lepšie, podľa chutí toho, koho plánujete obdarovať https://kavoholik.sk/144-zvyhodnene-balienia.

Stále málo? Tak potom odporúčame vybrať nejakú vkusnú a praktickú baristickú pomôcku. V našej ponuke ich nájdete od výmyslu sveta, no vašu pozornosť radi upriamime konkrétne na taliansku značku Motta v špeciálnej limitovanej edícii s logom Kávoholik. Ale pozor! Ide skutočne len o limitovanú sériu, čiže odporúčame objednávať rýchlo. Aktuálnu ponuku si viete pozrieť na nasledovných linkoch:

https://kavoholik.sk/motta/468-distributor-kavoholik-motta-competition-58-mm-cierny.html

https://kavoholik.sk/motta/467-kavoholik-motta-tamper-cierny-58-mm.html

https://kavoholik.sk/motta-qpc/464-konvicka-kavoholik-motta-europa-350-ml.html

https://kavoholik.sk/motta-qpc/465-konvicka-kavoholik-motta-europa-500-ml.html

Ak je však darček určený pre niekoho, kto si „potrpí“ odporúčame vyšší level baristických konvičiek a tými sú určite tie od značky Barista Space https://kavoholik.sk/74-barista-space.

Poďme ale ďalej. Čo tak darovať ručný mlynček, za ktorý nedáte polovicu výplaty ale službu, na ktorý je určený, vám napriek tomu spraví. A teda zomelie vám kávu . Tak potom vyberajte zo značky Hario https://kavoholik.sk/31-hario. Ceny v tejto značke začínajú už od 23 eur a naozaj si môžete vybrať zo širokej škály rôznych druhov a prevedení.

Ak však chcete darčekom vyjadriť, že obdarovaného by ste pre radosť v jeho tvári obdarovali čímkoľvek po čom jeho srdce túži, tak nech sa páči, vyberajte z nasledovných kávovarov https://kavoholik.sk/classe-5/331-kavovar-rancilio-silvia-e-19-230v-cierny.html alebo https://kavoholik.sk/28-lelit. Vzhľadom na to, že ide o pákové kávovary, pri správnom nastavení, ktoré vám radi urobíme, dosiahnete chuť takmer ako v kaviarni.

    Napísať komentár