V prípade, že Vám uvedené termíny baristických školení nevyhovujú, kontaktujte nás na info@kavoholik.sk.
Cenník
KÁVOHOLIK , a. s. Dúbravská cesta 3, 840 05 Bratislava, IČO 44 484 020 praženie kávy, predaj kávovarov, servis, náhradné diely
Baristické školenia
Bez DPH
S DPH
Základy baristiky
1. Espresso ako nápoj – vlastnosti, crema, aróma, chuť, dochuť. Ako ochutnávať espresso - degustácia espressa riadená baristom.
2. Technika prípravy na profesionálnom pákovom kávovare. Postup prípravy po jednotlivých krokoch s vysvetlením príčin, osvojenie zručností pri príprave, individuálna príprava pod dohľadom baristu.
3. Nastavenie mletia na profesionálnom mlynčeku s vysvetlením pracovného postupu a praktickým odskúšaním. Určenie a odhaľovanie nedostatkov nápoja.
4. Ukážka praženia s ochutnávkou.
5. Čistenie, čistota
133.33€
160€
Barista - espresso
1. Pracovný postup prípravy espressa – technika kávovaru, technika mlynčeka
2. Espresso a jeho vlastnosti, crema, aróma, chuť, dochuť
3. Extrakčné pomery surovín a ich vplyv na výsledné espresso – receptúra
4. Voda a jej vplyv na chuť nápoja
5. Čistenie a údržba
150.00€
180€
Barista
1. Pracovný postup prípravy espressa – technika kávovaru, technika mlynčeka
2. Extrakčné pomery surovín a ich vplyv na výsledný nápoj – receptúra espressa
3. Spenenie mlieka - technika, vlastnosti bielkovín, textúra produktu