Kurz - základy baristiky
Miesto školenia: KÁVOHOLIK s. r. o., Dúbravská cesta 3, 840 05 Bratislava
Trvanie kurzu: jednodňový, cca 7 hodín
1. Espresso ako nápoj – vlastnosti, crema, aróma, chuť, dochuť. Ako ochutnávať espresso - degustácia espressa riadená baristom.
2. Technika prípravy na profesionálnom pákovom kávovare. Postup prípravy po jednotlivých krokoch s vysvetlením príčin, osvojenie zručností pri príprave, individuálna príprava pod dohľadom baristu.
3. Nastavenie mletia na profesionálnom mlynčeku s vysvetlením pracovného postupu a praktickým odskúšaním. Určenie a odhaľovanie nedostatkov nápoja.
4. Ukážka praženia s ochutnávkou.
5. Čistenie, čistota.
Špecifické referencie
Buďte prvý kto napíše recenziu!