Pražená zrnková káva, zloženie 100 % arabika. Chuťový profil: kvetiny, med, limetka. Farma: Campo Hermoso. Nadmorská výška: 1500 - 2070 m n. m. Odroda: Gesha. Spracovanie: Black Honey CM Mossto. Acidita: oooo-. Telo: ooooo. Intenzita: oooo-. SCA: 89. Svetlé praženie. Spôsob prípravy: filter. Hmotnosť: 200 g.
Čerešne sa zbierajú nad 22° Brix. Čerešne sa namočia na 2 hodiny do vody. Počiatočná uhličitá macerácia čerešní počas 72 hodín so zberom mechu. Šťava mossto je kultivačný štartér s naočkovanými kvasinkami (Schnapps Turbo Droždie), roztokom glukózy a amonokyselín, táto šťava sa po rozdrvení naleje do kávy, pričom 60 % slizu zo zmesi dužiny vodného melónu a vodného melónu sa dehydruje v druhá fermentácia ponorená pri 30 % na 72 hodín. Káva sa suší na slnku na afrických posteliach. Po cca 15 dňoch s vlhkosťou okolo 10,5%. Potom sa pergamen stabilizuje 8 dní suchou dužinou, potom sa káva nakoniec uloží do obilných vreciek. Po konečnej stabilizácii 8 až 10 dní sa kávy cupujú a organizujú sa dávky.
Tabuľka dát
Špecifické referencie
wau
wau wau uplne super gesha, 90% odlišna od všetkych čo som doteraz skúšal